Aranżacja lokalu gastronomicznego – warszawska lodziarnia Lukullus w St. Tropez
Wnętrze warszawskiej lodziarni Lukullus w St. Tropez (proj. Pracownia Architektoniczna Aleksandra Wasilkowska)

Wnętrze warszawskiej lodziarni Lukullus w St. Tropez (proj. Pracownia Architektoniczna Aleksandra Wasilkowska)

Wnętrze lodziarni zaskakuje nieoczywistością kolorów, faktur i kształtów. Ściany i sufity pokryto opalizującą blachą falistą, która niejako wprawia w ruch nie tylko odbijające się w niej światła neonów i ledów, lecz także otaczającą przestrzeń. Podłogę i obudowę grzejników wykonano z brudnoróżowego lastryko

Autor: Tomo Yarmush, Materiały prasowe
Rozwiń
Wnętrze warszawskiej lodziarni Lukullus w St. Tropez (proj. Pracownia Architektoniczna Aleksandra Wasilkowska)

Wnętrze warszawskiej lodziarni Lukullus w St. Tropez (proj. Pracownia Architektoniczna Aleksandra Wasilkowska)

Zlokalizowany przy wejściu długi bar z lodami jest połączeniem różowego marmuru, tęczowej blachy falistej i luster. Paleta tych barw – ale już w bardziej intensywnych, głębokich odcieniach – została przeniesiona na obicia siedzisk

Autor: Tomo Yarmush, Materiały prasowe
Rozwiń
Wnętrze warszawskiej lodziarni Lukullus w St. Tropez (proj. Pracownia Architektoniczna Aleksandra Wasilkowska)

Wnętrze warszawskiej lodziarni Lukullus w St. Tropez (proj. Pracownia Architektoniczna Aleksandra Wasilkowska)

Autor: Tomo Yarmush, Materiały prasowe
Powrót
Aranżacja lokalu gastronomicznego – warszawska lodziarnia Lukullus w St. Tropez
Aranżacja lokalu gastronomicznego – warszawska lodziarnia Lukullus w St. Tropez
Aranżacja lokalu gastronomicznego – warszawska lodziarnia Lukullus w St. Tropez
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email