Spis treści
- Industrialny sznyt
- Restauracja KURA w Warszawie: domfort i slow food
- Yareal Polska: Lixa City Garden według projektu HRA Architekci
- Restauracja KURA w LIXA City Gardens w Warszawie. Zdjęcia
Industrialny sznyt
Lokal o powierzchni 280 m kw. został urządzony w duchu przytulnego loftu – surowe materiały, metalowe elementy oraz odsłonięte konstrukcje sufitowe nadają mu współczesny charakter. Jednak to nie chłodna elegancja, a przyjazna atmosfera definiuje wnętrze.
Starannie dobrane oświetlenie, drewniane detale i zieleń wprowadzają równowagę, czyniąc przestrzeń idealnym miejscem zarówno na szybki lunch, jak i dłuższe spotkanie przy wspólnym stole.
PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ: Biuro Axpo w Warszawie. Motywem przewodnim są źródła odnawialnej energii

i
Restauracja KURA w Warszawie: domfort i slow food
KURA to restauracja, która czerpie z filozofii Comfort Food i Slow Food, oferuje dania przygotowane z najwyższej jakości składników. W menu znajdują się chrupiące stripsy z polędwiczek, klasyczne skrzydełka Buffalo czy autorskie kanapki z kurczakiem – wszystko podane z bogatą gamą domowych sosów.
Yareal Polska: Lixa City Garden według projektu HRA Architekci
Poza gastronomią pasaż miejski skupia także showroomy, salony usługowe i centrum medyczne, tworząc miejsce, które łączy nowoczesność, wygodę i miejską energię. KURA w tej przestrzeni to kolejny dowód na to, że świetna kuchnia i dopracowane wnętrza idą tu w parze.
LIXA City Gardens to część większego projektu realizowanego przez Yareal Polska – największego przedsięwzięcia biurowego w historii tej firmy. Kampus LIXA usytuowany w pobliżu Ronda Daszyńskiego obejmuje pięć budynków o łącznej powierzchni 77 000 m kw., zaprojektowanych przez renomowaną pracownię HRA Architekci.

i
Projekt łączy nowoczesne przestrzenie biurowe z funkcjonalnymi przestrzeniami usługowymi, tworząc komfortowe środowisko zarówno pracy, jak i relaksu.
Restauracja KURA w LIXA City Gardens w Warszawie. Zdjęcia
PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ: Eksperymentalne formy i artystyczna wizja. Cukiernia, jakiej jeszcze nie było
